facebook tracking

Kesätöihin Motonetiin, AD VaraosaMaailmaan ja Broman Logisticsille

Olemme tänäkin vuonna mukana työllistämässä nuoria kesätöihin ympäri Suomen osallistumalla Vastuullinen kesäduuni 2019 -kampanjaan.

Vastuullinen kesäduuni 2019 -kampanja haastaa työnantajia ja toimialoja tarjoamaan nuorille enemmän laadukkaita kesätyöpaikkoja. Kesätyö on korvaamaton ikkuna työelämään ja kiinnittää nuoren osaksi yhteiskuntaa: kesätyö on yhteiskunnallinen vastuullisuusteko.

Vastuullisessa kesätyössä tienaa omaa rahaa, mutta se myös kehittää nuoren työelämätaitoja ja luo positiivisen kuvan työelämästä. Vastuullisesta kesäduuni -kampanjasta voi lukea lisää täältä.

vkd_logo_2018_vari_rgb_musta.png

Työllistämme tänä kesänä noin 250 kesätyöntekijää ympäri Suomen erilaisiin kaupan alan tehtäviin ja vaativampiin erityisosaamista vaativiin myyjän tehtäviin. Myymälä-, kassa-, varaosamyynti- ja varastotyöskentely ovat henkilökuntamme päätehtäviä.

Kesätyöhaku on auki nyt!

Oletko täysi-ikäinen tulevaisuuden kaupan alan ja asiakaspalvelun ammattilainen? Hae kesätyöpaikkaa! Ilmoita hakemuksessasi minkälaisesta työtehtävästä olet kiinnostunut sekä missä toimipaikassa olisit halukas työskentelemään. Voit kertoa hakemuksessasi esimerkiksi asiakaspalvelutaidoistasi, erityisosaamisestasi, harrastuksistasi ja luottamustehtävistäsi.

Avoimet tehtävät
Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta