Kesätöihin Motonetiin, AD VaraosaMaailmaan ja Broman Logisticsille

 

 

Olemme tänäkin vuonna mukana työllistämässä nuoria kesätöihin ympäri Suomen osallistumalla Vastuullinen kesäduuni 2020 -kampanjaan.

Vastuullinen kesäduuni 2020 -kampanja haastaa työnantajia ja toimialoja tarjoamaan nuorille enemmän laadukkaita kesätyöpaikkoja. Kesätyö on korvaamaton ikkuna työelämään ja kiinnittää nuoren osaksi yhteiskuntaa: kesätyö on yhteiskunnallinen vastuullisuusteko.

Vastuullisessa kesätyössä tienaa omaa rahaa, mutta se myös kehittää nuoren työelämätaitoja ja luo positiivisen kuvan työelämästä. Vastuullisesta kesäduuni -kampanjasta voi lukea lisää täältä.

vkd_logo_2018_vari_rgb_musta.png

Työllistämme tänä kesänä noin 250 kesätyöntekijää ympäri Suomen erilaisiin kaupan alan tehtäviin ja vaativampiin erityisosaamista vaativiin myyjän tehtäviin. Myymälä-, kassa-, varaosamyynti- ja varastotyöskentely ovat henkilökuntamme päätehtäviä, joihin haemme kokoaikaisia ja osa-aikaisia tekijöitä kausisesongin ajaksi. 

Kesätyöntekijämme ovat iloisia asiakaspalvelijoita, joilla on aito innostus työtään kohtaan. Motivaatiolla ja positiivisella tiimipelaajan asenteella pärjätään pitkälle. Aikaisemmasta työkokemuksesta on hyötyä, mutta se ei ratkaise peliä. 

Lähde kartuttamaan kaupan alan työkokemusta hymy huulilla! Löydät kesäduunit avoimien työpaikkailmoitusten joukosta.

Katso avoimet duunit
Tutustu työtehtäviimme

 

 

Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta