Kesätöihin kaupan alalle

Työllistämme tänä kesänä satoja kesätyöntekijöitä ympäri Suomen erilaisiin kaupan alan tehtäviin ja vaativampiin erityisosaamista vaativiin myyjän tehtäviin. Myymälä-, kassa-, varaosamyynti- ja varastotyöskentely ovat henkilökuntamme päätehtäviä, joihin haemme kokoaikaisia ja osa-aikaisia tekijöitä kausisesongin ajaksi. 

Kesätyöntekijämme ovat iloisia asiakaspalvelijoita, joilla on aito innostus työtään kohtaan. Motivaatiolla ja positiivisella tiimipelaajan asenteella pärjätään pitkälle. Aikaisemmasta työkokemuksesta on hyötyä, mutta se ei ratkaise peliä. 

Lähde kartuttamaan kaupan alan työkokemusta hymy huulilla! Löydät kesäduuni-ilmoitukset niiden avauduttua avoimien työpaikkailmoitusten joukosta.

Tämä kesätyökokemus oli ensimmäiseni ja se on mennyt hienosti.

Kesä on ollut täysi nappisuoritus, ihan loistavia ihmisiä ja ihania asiakkaita.

Mukavaa, kun luotetaan omaan tekemiseen ja annetaan vastuuta.

Katso avoimet duunit

Kesätyöntekijät ovat meille tärkeitä

Olemme tänäkin vuonna mukana työllistämässä nuoria kesätöihin ympäri Suomen osallistumalla Vastuullinen kesäduuni 2021 -kampanjaan. Vastuullinen kesäduuni-kampanja haastaa työnantajia ja toimialoja tarjoamaan nuorille enemmän laadukkaita kesätyöpaikkoja. 

Kesätyö on korvaamaton ikkuna työelämään ja kiinnittää nuoren osaksi yhteiskuntaa: kesätyö on yhteiskunnallinen vastuullisuusteko. Vastuullisessa kesätyössä tienaa omaa rahaa, mutta se myös kehittää nuoren työelämätaitoja ja luo positiivisen kuvan työelämästä. Vastuullisesta kesäduuni -kampanjasta voi lukea lisää täältä.

original2.png

Kesä on meille vuoden tärkein sesonki, johon valmistaudutaan tarkkaan. Hyvän sesongin takaavat kuitenkin kesätyöntekijämme, jotka ovat mukana tekemässä kaudesta onnistunutta. Olette meille tärkeitä! 

Kehitämme kesätyöprosessia jatkuvasti työntekijöidemme mielipiteiden ja heiltä saadun palautteen avulla. Keräämmekin kesätyöntekijöidemme kokemuksia vuosittain toteutuvalla kyselyllä ja kiitosta olemme saaneet niin sujuvasta hakuprosessista kuin tasavertaisesta kohtelustakin. Erityisen ylpeitä olemme siitä, että kesätyöntekijämme kokevat työilmapiirimme rennoksi sekä mukavaksi ja vastaavat helposti lähestyttäväksi.

Kaupan alalta löytyy tehtäviä myynnistä logistiikkaan. Käy kurkkaamassa, millaisia tehtäviä meillä on ja bongaa omasi. Nähdään kesällä!

Tutustu työtehtäviimme
Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta