Työ AD VaraosaMaailmassa

Mitä kaikkea työ yritysmyynnissä meillä tarkoittaa? Miten työn ohessa voi kehittää osaamistaan? Minkälaisia työkavereita meillä on? Näihin ja moniin muihinkin yritysmyyntiä koskeviin kysymyksiin löydät vastauksia täältä.

Kiinnostaako asiakaspalvelu- ja myyntityö yritysmyynnin parissa?

AD VaraosaMaailma palvelee yritysasiakkaitaan laajan valikoiman ja vankan asiantuntemuksen turvin, hyvää palvelua unohtamatta. Yritysmyynnin työtehtävät ovat monipuolisia asiakaspalvelutehtäviä, joissa pärjää autoalan tuntemuksella ja hyvillä asiakaspalvelutaidoilla. Palvelemme autoalan ammattilaisia kokonaisvaltaisesti ja hymyssä suin. 

IMG_6593.jpg

AD VaraosaMaailmassa voit työskennellä esimerkiksi yritysmyyntivastaavana, yritysmyyjänä tai kenttämyyjänä. Kurkkaa alta minkälaisia eri tehtäviä meidän yritysmyynnistä löytyy.

työtehtävät ad varaosamaailmassa

Autotietämystä kasvattamassa

Tervetuloa ammattilaisten seuraan

AD VaraosaMaailma palvelee autoalan ammattilaisia kokonaisvaltaisesti, tarjoten yhdestä osoitteesta kaiken tarpeellisen. Työntekijäksi haluavan ei tarvitse kaikkea autojen maailmasta vielä tietää, mutta olisi hyvä, jos sinulla on jo jotain aikaisempaa osaamista autoista. 

Pidämme yllä henkilöstön osaamista esimerkiksi varaosakoulutuksilla ja alan tutkinnoilla. Kaikkein tärkeintä  osaamisen kasvattamisessa on kuitenkin oma asenne ja motivaatio oppia. Jos se on kohdallaan, niin kaikki on mahdollista.

Miten voin kehittyä työssä?

Esimerkki uran käänteistä ja osaamisen kartuttamisesta

Varaosamyyjä Motonetissa
Perehdytys tehtävään

Moni yritysmyynnissä työskentelevä on aloittanut uransa Motonetin varaosien parissa varaosamyyjänä. Siellä saat perehdytyksen työhön ja hyvän pohjan autotietämykseen.

Yritysmyyjä
Sisäiset rekrytoinnit

Osaamisen ja tietämyksen karttuessa tie jatkuu usein yritysmyynnin puolelle. AD VaraosaMaailmaan voi siirtyä sisäisten rekrytointien kautta esimerkiksi yritysmyyjäksi tai kenttämyyjäksi.  

Yritysmyyntivastaava
Lähiesimiestyön ammattitutkinto

Jos vastaavan tehtävät kiinnostavat, lähiesimiestyön ammattitutkinnossa pääset perehtymään esim. esimiestyöhön,  toiminnan kannattavuuteen ja tiimisi ohjaamiseen.

Yksikön päällikkö
Johdon Master

Johdon Master on sisäinen koulutusohjelmamme päällikkötehtävissä työskenteleville. Johdon Masterissa mennään syvemmälle johtamisen ja liiketoiminnan maailmaan tukien henkilön omia johtamisvalmiuksia.

lisää osaamisen kehittämisestä

Tutustutaan työkavereihin!

Millaisia uratarinoita yritysmyynnissä on?

Iso konserni ja laaja koulutustarjonta mahdollistavat uralle etenemisen sekä hienot urakäänteet. Tutustu työkavereihin ja uratarinoihimme alta.

uratarinat

Tutustu kenttämyyjä Teemun liikkuvaan työhön

Hyvinkään AD VaraosaMaailmassa yritysmyynnin asiakkaista paikan päällä korjaamoilla huolehtii meidän yritysmyynnin ammattilaisemme Teemu. Teemu työskentelee kenttämyynnin tehtävissä, mutta mitä kaikkea se pitääkään sisällään?

Kenttämyyjä teemu

Mikä on yritysmyynnissä parasta?

 

 

Yritysmyyntivastaavana työskentelevä  Jarno kertoo työstään ja siitä, mikä on yritysmyynnissä työskentelyn suola. 

tutustu jarnon ajatuksiin

Henkilöstön ajatuksia

Etenkin korona-aikana työnantaja on osoittanut vastuullisuutta sekä hyvää viestintää, kiitos!

Yleisesti olen ylpeä työskennellesäni Broman Groupilla. Varaosamaailman kehitys on ollut huikeaa sekä toiminnallisesti että tuloksellisesti ja olen saanut olla mukana rakentamassa sitä.

Yleensäkin erittäin hyvä työnantaja, hyvä esihenkilö, mukavat työkaverit. Kaikki siis hyvin!

Kiinnostuitko?

Kurkkaa avoimet työtehtävämme. Mikäli et juuri nyt löydä etsimääsi, voit aina laittaa meille avoimen hakemuksen.

Kaikki avoimet tehtävät
Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta