Juulian matka kesätyöntekijästä myymälävastaavaksi

Juulia on ehtinyt työskentelemään Motonetin palveluksessa jo seitsemän vuotta ja edennyt urallaan kassamyyjästä myymälävastaavaksi. Tällä matkalla hän on päässyt työskentelemään monissa erilaisissa työtehtävissä ja pesteissä. Millaisen reitin Juulia on kulkenut matkallaan myymälävastaavaksi? 

”Kun aloitin työt Motonetillä, niin uusi työ jännitti ja olin hiljaisempi. Kokemuksien myötä olen kuitenkin saanut paljon rohkeutta."

Valmistuin vuonna 2014 matkailupalvelujen tuottajaksi ja hain kesätöitä Motonetin kassaosastolta. Pääsin rekrytoinnissa aina haastatteluun asti, mutta en kuitenkaan tullut valituksi tehtävään. Onni kuitenkin kääntyi, kun muutamaa viikkoa myöhemmin sain puhelun, Motonetin kassamyyjän paikkaa tarjottiinkin minulle.

Kesän jälkeen sain jatkoa työsuhteelleni ja pääsin laajentamaan osaamistani kassamyyjästä uusiin tehtäviin ja vastuualueisiin. Näiden vuosien aikana olenkin päässyt työskentelemään esimerkiksi:

  • kassalla,
  • varastossa,
  • myymälässä,
  • infopisteellä,
  • uusien tavaratalojen rakennusprojekteissa ja
  • myymälän turvallisuushenkilönä.

Urani aikana olen oppinut paljon kaupan alasta ja sen prosesseista. Olen myös suorittanut Broman Groupin tarjoaman myynnin ammattitutkinnon. 

”Vastaavan työssä vastuuta saa enemmän ja palkitsevaa onkin nähdä, että on tehnyt hyvää jälkeä myymälässä."

Itse myymälävastaavan työ on ollut haaveenani melkein työurani alusta asti. Sain tähän tilaisuuden, kun paikka jäi myymäläsämme auki ja toukokuusta 2020 lähtien olen toiminut Jyväskylän tavaratalon myymälävastaavana. Jokainen päivä töissä on ollut erilainen ja aina pääsee oppimaan uutta. 

"Asiakaspalvelu on minulle se oma juttu."

Olen viihtynyt talossa pitkään, koska asiakaspalvelu on minulle se oma juttu. Koen myös Motonetin kaupan alan parhaimmistona ja luotettavana työnantajana. Työilmapiirimme tavaratalossa on rento ja kaikkien kanssa on helppo tulla toimeen. Hyvä työyhteisö auttaa jaksamaan ja esimiehenä pyrinkin siihen, että kaikilla on kivaa töissä. 

avoimet työpaikat
Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta