Mikä on Broman Logisticsin salaisuus?

Broman Groupin liiketoimintojen voimakkaan kasvun taustalla on monia tekijöitä, ja yksi niistä on tehokas logistiikkatoimintamme. Broman Groupin logistiikkakeskukset sijaitsevat Keravalla ja Hyvinkäällä. Nämä logistiikkatoimintamme sydämet palvelevat koko myymäläkenttäämme. Mikä onkaan Broman Logisticsin salaisuus? Selvitimme tätä työntekijöidemme Innan, Samin sekä Elinan avulla, ja kokosimmekin TOP 4 -listan Broman Logisticsin parhaista puolista.

Kiva, että on paljon työkavereita ja aina saa apua. Meillä on tiimihenkeä, sekä mukavat esimiehet, joita on helppo lähestyä.

Elina

1. Työyhteisö

Hyvinkään logistiikkakeskuksen työyhteisö on iso ja samassa vuorossa työskentelee yli 50 henkeä. Isossa työporukassa työilmapiiri on todella hyvä, tiimihenkeä löytyy ja aina ollaan valmiita auttamaan toisia. Esimiehet ovat helposti lähestyttäviä ja huumori kukoistaa ajoittaisesta kiireestäkin huolimatta.

2. Työn monipuolisuus

Työn monipuolisuus nähdään myös ehdottomana logistiikkatyön vahvuutena. Hyvinkään logistiikkakeskus tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet erilaisiin logistiikka-alan tehtäviin. Päivät ovat usein erilaisia ja uusia asioita riittää opeteltavaksi. Aika kuluu nopeasti ja tekemistä riittää, eikä kenenkään tarvitse jäädä pyörittelemään peukaloitaan.

3. Työn ja vapaa-ajan tasapaino

Mukavan työyhteisön ja tehtävien monipuolisuuden lisäksi logistiikkatyön parhaissa puolissa näkyy myös vapaa-ajan merkitys. Broman Logisticilla arvostetaan työntekijöiden omaa aikaa. Työtä ei tarvitse kantaa kotiin, jolloin työstä palautuminen onnistuu helpommin. Työn ja vapaa-ajan tasapaino säilyy, ja töihin on aina mukava palata.

4. Henkilöstöedut

Hyvänä plussana koetaan kattavat henkilöstöedut. Se on mukavaa, että työntekijöitä huomioidaan tälläkin tavalla. Broman Logisticsilla panostetaan henkilökunnan hyvinvointiin esimerkiksi liikuntaedulla sekä työntekijöiden omalla kuntosalilla.  Muiksi eduiksi mainitaan tuotantopalkkiot ja henkilökunta-alennukset.

 

 

Haluatko mukaan kasvutarinaamme?

Haluan!

Laitoin avoimen hakemuksen vuosi sitten ja pääsin töihin aluksi henkilöstövuokrauksen kautta. Nyt olen oppinut täysin uuden ammatin ja ollut Broman Logisticsin listoilla huhtikuusta asti.

Inna

Olen työskennellyt yhteensä 12 vuotta varastoalalla ja Broman Logistics on heittämällä paras.

Sami

Työskentelin 8 vuotta asiakaspalvelutyössä, kunnes päätin vaihtaa alaa. Päivittäisten työtehtävien lisäksi toimin työhönopastajana uusille työntekijöille.

Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta