Kouluttaudu kaupan alalle


Motonet_Turku_5.jpg

Hae pääkaupunkiseudulla käynnistyvään koulutusohjelmaamme, jossa voit samalla opiskella sekä saada mahdollisuuden työllistyä Motonetiin. Ohjelmassa pääset kouluttautumaan kanssamme kaupan alalle Suomen laajimman autojen varaosatuotevalikoiman parissa kasvavassa kotimaisessa yrityksessä. Motonetissa pääset perehtymään kaupan monipuolisiin työtehtäviin varaosamyynnistä myymälätyöskentelyyn ja logistiikkaan sekä toimimaan asiakaspalvelu- ja myyntitehtävissä. 

 

Hakijoissa arvostamme asiakaspalveluhenkisyyttä sekä innostunutta ja positiivista asennetta myynti- ja myymälätyöskentelyyn. Toivomme myös kiinnostusta ja innostusta autoilutuotteiden parissa työskentelyyn tai aikaisempaa tietämystä autoilusta koulutuksen, työkokemuksen tai harrastusten kautta.

Meillä pääset kouluttautumaan yhdessä asiantuntevien ja rentojen työkavereiden kanssa. Työilmapiirimme on todetusti hyvä ja viihtyvyys huipussaan. Tule kehittymään kanssamme!


Videolta voit tutustua Jessen työhön varaosamyyjänä.

 

Mistä koulutuksessa on kyse?

Käytännönläheisen koulutuksen tavoitteena on mahdollistaa kouluttautuminen kaupan alalle ja sitä kautta oman urapolun rakentaminen. Koulutuksen aikana opiskelija vahvistaa osaamistaan asiakaspalvelun ja myynnin tehtävissä, ja koulutuksen aikana hankit arvokasta työelämäkokemusta kaupan alan työtehtävissä. Tavoitteena on suorittaa Liiketoiminnan ammattitutkinnon osa Liiketoiminnan tehtävissä toimiminen. 

Koulutus soveltuu kaupan alalla työskentelystä kiinnostuneille ja se järjestetään pääkaupunkiseudulla.  Motonetissa työskennellään esimerkiksi autoilun, veneilyn, kalastuksen ja metsästyksen tuoteryhmien parissa. Kiinnostus Motonetissa myytäviin tuoteryhmiin on eduksi koulutukseen osallistuville.

Liiketoiminnan tehtävissä toimiminen -tutkinnonosan suorittaminen tapahtuu näyttöinä aidoissa työtilanteissa kaupan alan myymälöissä.

 

Hae koulutukseen
Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta