Yritysmyynnin työtehtävät


ad1.jpg

 

Yritysmyynti palvelee yritysasiakkaitaan laajan valikoiman ja vankan asiantuntemuksen turvin, hyvää palvelua unohtamatta. Yritysmyynnin työtehtävät ovat monipuolisia asiakaspalvelutehtäviä, joissa pärjää autoalan tuntemuksella ja hyvillä asiakaspalvelutaidoilla. Palvelemme autoalan ammattilaisia kokonaisvaltaisesti ja hymyssä suin. 

Yritysmyyjä

Yritysmyyjä huolehtii yritysmyynnin asiakaspalvelusta ja myyntityöstä. Yritysmyyjä ylläpitää yritysasiakassuhteita ja huolehtivat uusien suhteiden luomisesta. 

Yritysmyyjän työtehtäviin kuuluu monikanavainen asiakaspalvelu, tilausten hoitaminen ja käsittely toimipisteellä sekä asiakastoiveiden koordinointi. 

Yritysmyyjässä arvostamme asiakaspalveluhenkisyyden lisäksi autoalan- ja paikalliskorjaamotoiminnan tuntemusta sekä organisointikykyä.

Tutustu videolta Tonin työhön yritysmyyjänä. 

Kenttämyyjä

Kenttämyyjän tehtävä on huolehtia yritysasiakaskäynneistä omalla alueellaan. Kenttämyyjä toimii yritysmyyntivastaavan ohella kasvona asiakkaille sekä huolehtii paikallisista sopimusneuvotteluista ja tarjouksista yhdessä yritysmyynnin ohjauksen kanssa.

Kenttämyyjän tehtäviin kuuluvat oman asiakaskunnan hoitaminen, uusasiakkaiden hankinta sekä jatkuva toiminnan kehittäminen omalla alueella, ja kenttämyyjän tehtävässä onkin eduksi kokemus B2B-myynnistä

Yritysmyyntivastaava

Yritysmyyntivastaavan tärkein tehtävä on toimia innostavana ja esimerkillisenä esimiehenä sekä vastata yritysmyynnin toiminnasta ja kehittämisestä. Yritysmyyntivastaava vastaa asiakassuhteiden ylläpidosta, uusien asiakkaiden hankinnasta ja yhteistyösuhteista eri asiakasryhmiin.

 

 

Kuluttajamyynti
Logistiikka
Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta