Kuluttajamyynnin työtehtävät


Motonet-myymälämme ovat työympäristöinä energisiä ja tehtäviltään monipuolisia. Kaikille yhteistä on asiakaspalveluhenkisyys, jota jokainen tarvitsee työssään tehtävästä riippumatta. Asiakkaan kokema hyvä palvelu perustuu henkilökuntamme asiantuntemukseen ja ammattitaitoon. Haluamme olla asiakkaitamme hyvin palveleva erikoistavaratalo.   

Kukaan ei ole seppä syntyessään, joten pidämmekin henkilöstön osaamisen kehittämistä kunnia-asiana. Koulutamme henkilökuntaamme säännöllisesti työtehtäviin räätälöidyillä koulutuksilla. Tuotekoulutukset ovat hyvä esimerkki myymälähenkilökunnan asiantuntevuuden ylläpitämisestä.  

Myymälätyöntekijä

Myymälätyöntekijä on tärkeässä roolissa ensiluokkaisen asiakaspalvelukokemuksen luomisessa. Asiakas tulee meillä aina ensin, ja myymälätyöntekijän tärkein tehtävä onkin asiakaspalvelu. Asiakkaiden kysymyksiin vastaaminen ja ammattitaitoisen palvelun tarjoaminen vaatii myös vahvaa osaamista ja tietoutta tuoteryhmistämme. Myymälätyöntekijät huolehtivat asiakaspalvelun sujuvuuden lisäksi myös tuotteiden hyllytyksestä ja myymälän yleisestä siisteydestä.

Kassamyyjä

Kassamyyjän tehtäviin kuuluu kassapisteiden asiakaspalvelusta huolehtiminen sekä myyntityö. Kassamyyjä toimii myymälämme käyntikorttina ja asiakkaan viimeisenä kontaktina myymälässä sekä huolehtii asiakaspalvelutilanteen loppuun asti viemisestä. Kassamyyjässä arvostammekin asiakaspalveluhenkisyyttä sekä innostunutta ja iloista asennetta. 

Varaosamyyjä

Varaosamyyjä vastaa autojen ja moottoripyörien varaosien myynnistä varaosatiskillä. Varaosamyyjän työtehtäviin kuuluu varaosien myynti asiakkaille sekä asiakkaiden ohjeistus ja neuvonta varaosiin liittyvissä kysymyksissä.

Meillä varaosamyyjän työssä tärkeintä on motivaatio työhön ja halu oppia uutta. Aikaisempi tietämys autojen varaosista ja tarvikkeista koulutuksen tai harrastuneisuuden kautta on eduksi työssä. Oma mielenkiinto ja halu pysyä mukana koko ajan kehittyvässä autoalassa ovat kuitenkin tärkeämpiä asioita.

Tutustu Jessen työhön varaosamyyjänä >>

Varastotyöntekijä

Varastotyöntekijä huolehtii tavaratalon tavaraliikenteen sujuvuudesta. Varastotyöntekijän tehtäviin kuuluu tulevien tavaroiden vastaanottaminen ja tuotteiden purkaminen myymälän varastossa. Varastotyöntekijät huolehtivat tavaroiden lähettämisestä asiakkaille ja toimittajille sekä siitä, että tavara siirtyy myyntikuntoisena myymälään.

Varastotyöntekijän tehtävä vaatii tarkkuutta sekä täsmällisyyttä. Logistiikan yleistuntemus on työssä eduksi. 

Tutustu Tomin työhön varastovastaavana >>

Yritysmyynti
Logistiikka
Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta